I Delhi
Nu är jag på flygplatsen efter 6,5 timmar i taxi. Det värsta är undanstökat, hoppas jag- incheckning ,säkerhetskontroll och att hitta rätt gate! Jag tror att det inte behövs så mycket kontroll i München i alla fall. "Bara" hitta gaten!
 
Jag sitter med munskydd, och det gör det inte mindre varmt i redan ganska varm flygplats. De tjatar hela tiden i högtalarna om ansiktsmask.
 
Jag lyckades också ta mig till wifi disken och kunde logga in mig! Långt att gå, men har man 6 timmar på sig till avgång, så törs man leta!
 
Sorgligt att lämna Rishikesh! Jag träffade på en kvinna igår, som bodde på samma guesthouse som jag förra gången. Hon kom och jag åkte. Synd!
 
Kristina, som hon heter, var kvar några veckor längre än jag för två år sedan. Hon blev evakuerad av Frankrikes regering, och det hade varit kaotiskt. Redan efter ett par veckor, märkte man också att djungelns vilda djur kom närmare byn, eftersom de inte blev störda av en massa människor. Det är förklaringen till att det även nu har blivit vanligare att tex elefanter tar sig ner i samhället. Det är fortfarande mindre folk i rörelse än tidigare.
 Vid Ganges strand. Vattnet är rent här, eftersom det inte har gått så lång väg från ursprunget i Himalayamassivet.