Några bilder och lite annat
I Bhuj under en guidad tur, såg vi två  trehundraåriga träd - en honträ och ett hanträd. De hette afrikanskt träd, sa guiden. Honträdet hade pumpaliknande frukter, med skal  som kändes som sammet. Den kunde också användas som medicin till vad det nu var, någon ayurvedisk produkt. Här är ayurveda mycket utbrett, "vanlig " medicin kallas alopatisk.
 
Här sitter guiden i  honträdet.
 
Indier har i allmänhet inte mycket känsla för artighet eller finkänslighet. De kan säga rakt ut saker som :Du har blivit tjock,du har för mycket hår i ansiktet, hur gammal är du etc! Ibland är det charmigt med rakhet och avsaknad av finess, men ibland irriterande!
 
På "mtt" frukostställe ,frågade kvinnan som har det nästan anklagande i måndags varför jag inte kom på söndagen! Den dagen träffade jag en japanska som jag lärt känna sedan några år, och vi  åt en härlig sen frukost i Laxmanhjula - nästa by.Det gillade inte chaikvinnan! Jag äter annars gröt med banan och dricker en te där, och det kostar drygt fem kronor. På en restaurang kostar det ofta tre gånger så mycket.
 
Kallt och regnigt! Nu i kväll bara 8 grader. Väldigt ovanligt för denna årstid. Imorgon ska det bli soligt igen och åtminstone upp mot 18 på dagen. Min italienska granne har bara flippflopp att ha på sig, och strumporna blir blöta på en gång. Inte roligt!
 
Lite av utbudet på ett glasställe i Bhuj! Saknar det här i Rishikesh (fast kanske inte just idag)!