Regn
Bilden som jag utlovade får jag inte in! Jag hade hittat ett sätt att dra kopierade bilder från skrivbordet till inlägget. Nu går det inte längre, men jag hoppas att den vänliga killen i it-affären ska kunna hjälpa mig. Han skulle ha tid kl nio ikväll, då inte så många är i affären.
 
Det regnar och blåser idag. Otrevligt! Indierna står och kurar under takutskott, eller går runt och huttrar under sjalar eller plastskynken. En del försäljare tar chansen att sälja billiga engångsregnkläder när regnet öser ner, Konstigt i ett land som har monsunregn vissa perioder. Regnkläder verkar vara okänt!
 
Hur detta gick till, är en gåta (alltså få in bilden). Bröllopsförberedelserna.
 
Den kedjade hunden på gården intill skäller som besatt. Vet inte om jag kommer att stå ut med den eller blir tvungen att flytta. Förstår inte varför den är bunden. eftersom den lilla bakgården är omgiven av stängsel...
 
De har börjat sälja te i pappersmuggar, som jag kanske redan berättat (?). I morse såg jag tre unga män som drack ur såna, och sen släppte dem rakt ner på backen, trots att det för en gångs skull fanns en papperskorg i närheten. Sånt kan reta gallfeber på mig, trots det jag skrev förut om att jag accepterar det mesta. 
 
Hoppas på fint väder i morgon, men Yr tog fel idag, så det återstår att se!